Kontakt | Recenze | Velkoobchod

Hodnocení obchodu

4,9 114 hodnocení
5
108x
4
4x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
ZD Avatar autora Zdeněk Durník | 24.6.2024
Perfektní komunikace,velká vstřícnost. 😅
JU Avatar autora Jiří Učeň | 23.6.2024
JH Avatar autora Jaroslav Hovorka | 21.6.2024
Vše probíhalo jak mělo, dobrá komunikace a odeslání na adresu, Vše dobře zabalené. Jen na stránkách uvádí vlastni dopravu a přivezl to jiný dopravce, ale bylo vse v pořádku.
JR Avatar autora Jakub Raška | 21.6.2024
Rychlost dodání jsem čekal lepší, vzhledem k tomu že na stránkách bylo vše uvedeno skladem, ale jinak komunikace v naprostém pořádku, osobní odběr také i jednání z strany vedení bylo velice milé a vstřícné (vzhledem k tomu že jsem lehce popletl platbu tak mi pomohli). Věřím že příští objednávka proběhne bez problémů.
SC Avatar autora Stanislav Cejka | 20.6.2024
Avatar autora | 20.6.2024
BS Avatar autora Bronislav Slovák | 17.6.2024
Můžu jen doporučit...
VL Avatar autora Václav Lešák | 14.6.2024
Avatar autora | 10.6.2024
Skvělá komunikace s pracovníky ve skladě. Pomohli vyřešit problém s 6m profilem na autě. Bez jejich přispění by to bylo obtížné.
IC Avatar autora Ivo Císař | 8.6.2024
MS Avatar autora Martin Sekyra | 6.6.2024
Nejsem spokojen nedorazil přeplatek. Zmatek v dodání.
Avatar autora | 3.6.2024
+ Velký výběr FV modulů
+ Dobré ceny
+ Prodej panelů po jednotkách kusů
- Komunikace nebyla nic moc

Objednávka přišla až o několika týdnech, s čímž jsem počítal. Čekal bych ale, že dostanu informace o tom, že se někdo objednávkou zabývá (nejen automatický e-mail). Zvlášť když bylo na e-shopu psáno, že mám čekat na fakturu s vypočtenou cenou za dopravu. Po týdnu čekání jsem napsal dotaz e-mailem, ale nedostal jsem odpověď. Po dalším týdnu jsem zavolal na infolinku, kde mě ujistili, že se objednávka vyřizuje, ale nikdo se ani nesnažil objednávku identifikovat. Nakonec mi sami volali, že ještě nemám zaplacenou fakturu, kterou jsem ale nedostal a tedy nevěděl přesnou cenu a VS (ani ve spamu nebyla). Do objednávky jsem napsal tel. č. zákazníka, kam měla zásilka dorazit, přesto dopravce volal mě.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Omlouváme se za nepříjemnosti, které jste zažil během vyřizování Vaší objednávky. Velmi si vážíme Vaší trpělivosti a pochopení. Chtěli bychom vysvětlit, že zboží, které jste si objednal, nebylo skladem a je dostupné na dotaz, jak je uvedeno v poznámce produktu: "Dostupnost pokud není skladem: 20+ks: do týdne, 1-20ks: na dotaz." Je nám líto, pokud tato informace nebyla dostatečně zřetelná a způsobila Vám nejasnosti. Dále nás mrzí nedostatečná komunikace z naší strany. Vaše připomínky bereme velmi vážně a okamžitě podnikneme kroky ke zlepšení našich komunikačních procesů. V budoucnu se zaměříme na lepší informování zákazníků o stavu jejich objednávek a zajistíme, aby byli včas informováni o důležitých krocích, jako je zaslání faktury a další potřebné informace. Jsme rádi, že Vaše další objednávka v našem eshopu již proběhla úspěšně a bez problémů. Děkujeme za Vaši důvěru a jsme potěšeni, že jsme Vám mohli poskytnout lepší zkušenost při následující objednávce. Děkujeme, že jste nás upozornil na tento problém, a věříme, že Vaše příští zkušenosti s naším e-shopem budou stále pozitivnější.
TB Avatar autora Tomáš Bína | 31.5.2024
Rychlé jednání,panely byly dobře zabalené.
TF Avatar autora Tomáš Filák | 28.5.2024
PB Avatar autora Petr Baštinec | 27.5.2024
Jsem spokojen, doporučuji
ZB Avatar autora Zdeněk Brtna | 24.5.2024
Skvělá spolupráce.
JB Avatar autora Jaroslav Bartusek | 23.5.2024
Super komunikace, rychlé dodání , skvělé ceny. Moc díky
PP Avatar autora Pavel Peřina | 23.5.2024
skvělá cena a přístup i když jsem dokoupil jen 2 panely
PM Avatar autora Pavel Maršálek | 20.5.2024
PB Avatar autora Pavel Balínek | 17.5.2024
Nahoru
114 položek celkem
NejPanely.cz 🇨🇿 - NajPanely.sk 🇸🇰